863694980.jpg340383401.jpg

olden_logo.jpg

Booking
97 40 40 14

Gå Jostedalsbreen på langs i 2019!


Norge er full av vakker natur, og denne er det mange som vil oppleve. Det er best å gå i vakre fjellandskap, klatre til topps eller nyte en utsikt som få er forunt. Jostedalsbreen er en av våre flotteste breer, og naturen er intet mindre enn storslagen. Å gå over breen er en utrolig opplevelse, og et tilbud mange vil ha med seg minst én gang i livet. Det blir en fysisk krevende tur, men den er absolutt verdt det. Følelsen når du kommer frem kan ikke beskrives med ord. Den må oppleves, og kan ikke sammenlignes med noe annet.

Olden Aktiv har holdt på siden 1999. På disse årene har vi guidet nye mennesker over breen hvert eneste år. Vi har gått i sol og regn, tåke og kulde. Det har hittil ikke vært noen som har klaget på turen, og opplevelsen av mestring er gratis.
Dette er turene fra vår toppliste tilbyr:
  • Gå Jostedalsbreen på langs fra Bødal
  • Gå Jostedalsbreen på langs fra Erdal
  • Topptur til Lodalskåpa, 2 083 meter over havet

Vårt nyeste velkomsttilbud gir deg turrabatt!


Vi lager altså norske turer for små og større grupper hele sesongen gjennom. Vi sørger for slike ting som bre- og sikringsutstyr samt guide. Du smører matpakker og bærer din egen sekk!

Nå kan du få 20 % på turen i velkomstkampanje dersom dere er en gruppe på minst 5 personer.

Dersom du er interessert i vår kampanje, og ønsker å gi deg og noen venner en annerledes opplevelse, kan du melde din interesse ved å fylle ut dette skjemaet:

Navn:
E-post:
Melding:


Ved registrering må du fylle ut navn og kontaktinformasjon samt hvilke datoer du ønsker å gå Jostedalsbreen. Registreringen skjer på nett og er helt uten innskudd. Betalingen skjer først når vi har kommet frem til de beste datoer for deg og du har bestilt turen.

Du betaler enkelt og trygt ved hjelp av Visa eller Mastercard. Dette er to seriøse tilbydere, og du slipper gebyrer.

Ekstra tilbud


Vi har en ekstra velkomstkampanje til de 50 første som melder seg på. Disse får nemlig en egen mulighet til å bestille en spesiell middag etter endt tur. Vi sender deg en lenke online der du kan melde fra om hvilken meny du ønsker samt reservere bord.

Gratis penger er aldri å forakte, og nå får du altså et veldig godt tilbud på en turopplevelse av de sjeldne! Vi gleder oss til å se deg og dine venner og sammen oppleve Jostedalsbreen!
Web: Thesignon